nastava i obavijesti

 

 
OBAVIJESTITEMPOROMANDIBULARNI poremećaji i okluzija

U izdanju Medicinske naklade iz Zagreba objavljen je hrvatski prijevod 5. izdanja udžbenika "Management of Temporomandibular Disorders and Occlusion" autora Jeffrey. P. Okesona.

"Udžbenik Temporomandibularni poremećaji i okluzija, jedan je od vodećih tekstova u svijetu iz područja dodiplomske i poslijediplomske edukacije stomatologa, posebno iz kolegija Gnatologija, odnosno Okluzija i Temporomandibularni poremećaji, u novom bolonjskom sustavu nastave. Na Stomatološkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu uvršten je u program obvezne literature već od 1998. god., te su dijelovi nastavnih jedinica, uz dozvolu autora JP Okesona, bili korišteni kao nastavni materijal.
Izbor ovog udžbenika rezultat je dugogodišnjeg stručnog, nastavnog i znanstvenog iskustva, komunikacija i razmjena ideja sa stručnjacima srodnih stomatoloških i medicinskih disciplina, ali je uvijek u centru bila briga za pacijenta i pokušaj da mu se pomogne na najbolji i najkvalitetniji način. Stoga želim zahvaliti i svim suradnicima koji su na bilo koji način involvirani u ovaj projekt."

Iz predgovora 1. hrvatskom izdanju

Stručna urednica hrvatskog izdanja
Prof. dr. sc. Melita Valentić-Peruzović

 


Ispit iz kolegija Gnatologija održat će se u prostorijama Središnje stomatološke knjižnice prema sljedećem rasporedu:

Četvrtak, 21. veljače 2008. u 9:00 za sljedeće studente: 
  1. BULJEVIĆ, Tamara
  2. HLIŠĆ, Maja
  3. ŠINKOVIĆ, Ana

 


Popisi studenata po mentorima za ak. god. 2007./2008.:


Propozicije za izradu seminara za X. semestar 2008. godine nalaze se pod liknom Ispit gnatologija! Molimo dobro pročitajte i pridržavajte se navedenih uputa!


Reprezentativni diplomski radovi

Reprezentativni seminarski radovi


Za studente poslijediplomskog studija omogućeno je polaganje ispita iz kolegija Gnatologija putem audio-videokonferencije i programa Microsoft Neetmeeting. Uvjeti za pristup takvom ispitu su web kamera, mikrofon i zvučna kartica na Vašoj strani te pristup Internetu brzinom od najmaje 56 kb u sekundi! Radi dogovora javite se putem forme Prijava i odjava ispita, te obavezno ostavite Vašu e-mail adresu za komunikaciju.

Primjer - pismenog ispita možete vidjeti kliknuviši na link ovdje!